- Hygiejne med et smil

Om os

Engageret rengøring for erhverv

Vores vision

Ligesom alle andre brancher udvikler rengøringsbranchen sig også. Fremtiden for Mondus vil i endnu højere grad end tidligere være båret af miljøvenlig rengøring, social ansvarlighed og hygiejnefremmende arbejdsmetoder.

Kigger man på hele branchen, bliver der brugt utrolige mængder af kemi af den ene eller anden slags. Følgevirkningerne af de kemikalier der anvendes, bliver i dag meget grundigere undersøgt end i det forrige årh. Det støtter vi fuldt ud op om, idet der i tidens løb har været produkterne på markedet, som har haft negative konsekvenser for miljøet. Heldigvis, er der kommet meget højere fokus på miljøvenlige produkter i rengøringsindustrien sidenhen.

Lige nu er ca. 75% af den kemi vi bruger miljømærket med enten svanemærket eller EU-blomsten. Vores målsætning er at komme op på 85% i 2025.

Det er ikke nogen hemmelighed, at rengøringsbranchen er en af de dele af industrien, hvor sort arbejde og underbetalte medarbejdere er en stor udfordring. Det ligger vi i Mondus stor afstand fra, og vi gør en dyd ud af at sikre at vores medarbejdere får en ordentlig lån samt pension og sundhedsforsikring.

Covid-19’s indflydelse på erhvervsrengøring har gjort, at vi har, bl.a. i samarbejde med Rådet for Bedre Hygiejne, implementeret en masse tiltag i vores arbejdsgange, der mindsker den generelle smitterisiko af vira hos vores kunder.

 

Baggrund

Mondus blev grundlagt af Michael og Anne Engell tilbage i 2003. Dengang hed vi Mundus & Engell, og da stod Michael for salg og Anne for rengøringen. Vores motto var dengang, at vi gjorde rent med øjnene. Kunne vi se at noget var beskidt, så gjorde vi det rent også selvom det ikke var en del af rengøringsplanen. Denne tilgang slog særligt igennem hos film og tv-produktionsselskaber, hvor Mondus fik de fleste af sine første kunder. Sidenhen er virksomheden vokset til 20 ansatte og bredt vores service ud i mange forskellige brancher.

I knap 20 år har Michael Engell stået i spidsen for virksomheden, indtil han i 2020 valgte at træde tilbage. Virksomheden blev overtaget af Uffe Nielsen, som med nye visioner for rengøringsbranchen, samt fundamentet af de værdier virksomheden er bygget på, tegner en ny fremtid for Mondus.

Rengøring og service i høj kvalitet!
Vi lever af tilfredse kunder!
Vi har altid kunden i fokus!