- Hygiejne med et smil

Håndværkerrengøring

Professionel håndværkerrengøring i Storkøbenhavn

Mange håndværkere har travlt… rigtig travlt… Så i stedet for selv at gøre det, så lad os tage den afsluttende håndværkerrengøring. Vi er både bedre og hurtigere.

Hos Mondus tilbyder vi afsluttende rengøring, og efterlader altid et godt indtryk hos dine kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring

Slutrengøringen Gør byggeriet indflytningsklart

Har du brug for at en lejlighed eller villa skal stå indflytningsklar med kort varsel? Vi kan rykke ud til en håndværkerrengøring fra den ene dag til den anden – nogle gange også med få timers varsel. 

Når en byggeplads eller -projekt forvandles til et nøglefærdigt byggeri, er slutrengøring med til at afslutte projektet helt. Når vi har udført den sidste rengøring på et projekt, er det med til at fremhæve det samlede positive indtryk af byggeriet.

God håndværkerrengøring kræver tillid

For os handler håndværkerrengøring ikke kun om at efterlade stedet rent og pænt. Vi efterlader stedet til den aftalte tid og dag, og vi giver vores kunder tryghed og tiltro fra startdatoen. Vi er pålidelige, fleksible og nemme at tale med.

Håndværkerrengøring er en af vores absolutte spidskompetencer. Vi udfører gerne arbejdet til fast pris, og på det aftalte tidspunkt, så du kan aflevere dit byggeri til tiden og med den rigtige finish.

Rengøring og service i høj kvalitet!
Vi lever af tilfredse kunder!
Vi har altid kunden i fokus!