- Hygiejne med et smil

Kontorrengøring

Kontorrengøring i København og omegn

Hos Mondus anser vi kontorrengøring som en af vores kernekompetencer. Vores servicepersonale gør en dyd ud af at efterlade kontorlokaler så indbydende for jeres medarbejdere som muligt. Rengøringen bliver gjort i et tidsrum der ikke er til gene for jer, og vi er meget fleksible, hvis I ønsker at få rykket rengøringsdage eller lign.

Der hører personlig kundeservice med til al vores kontorrengøring, og vi er altid til at få fat på. Derudover har vi flere kunder som ringer angående div. ad hoc opgaver, som ikke nødvendigvis omhandler rengøring, men som vi også står klar til at løse.

Vi tilbyder hygiejneoptimeret rengøring med et højt serviceniveau.

kontorrengøring
Close up view of woman in protective gloves that cleaning tables in the office

Fleksibel Kontorrengøring i hovedstadsområdet

Du kan bestille en bred vifte af rengøringsopgaver hos os, hvad end det er til kontorhoteller eller kontorlokaler:

I samarbejde med os kan vi sammensætte en pakke, med de services der opfylder jeres behov. Vi står til enhver tid klar til at vejlede dig om, hvad pakken skal indeholde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Kontorrengøring der skaber et bedre indeklima

Arbejder man på et kontor, bruger mange de fleste af sine arbejdstimer netop der. Derfor er det også vigtigt, at der bliver gjort ordentlig rent, og at man prioriterer et rent arbejdsmiljø. Alle undersøgelser viser at grundig rengøring er en forudsætning for et godt indeklima.

Det handler om at give sig selv og sine medarbejdere det bedst mulige arbejdsmiljø. Der er flere ting som er med til at skabe et godt indeklima, men regelmæssig rengøring er med til at forøge effektiviteten og skaber et positivt arbejdsrum man trives i.

Grundig kontorrengøring er en grundsten for god hygiejne på kontoret

Regelmæssig rengøring er ikke kun for øjnenes skyld. Som nævnt det med til at skabe et bedre indeklima og i sidste ende handler det om god hygiejne og færre sygedage. Hvis man på arbejdspladsen ikke før Covid-19 havde fokus på god hygiejne, så har man i hvert fald fået det nu.

Bl.a. er de fleste er nu blevet bevidste om vigtigheden af grundigt rengjorte kontaktflader i kontorlokalerne for at styrke den kollektive sundhed. Der er flere ting der skal til for at sikre en god hygiejne på arbejdspladsen. Vi er i tæt dialog med Rådet for bedre Hygiejne, så vi hele tiden er på forkant med de seneste retningslinjer og anbefalinger fra Statens Serums Institut m.fl.

Rengøring og service i høj kvalitet!
Vi lever af tilfredse kunder!
Vi har altid kunden i fokus!