- Hygiejne med et smil

NIR rengøring

Rengøring efter de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer

NIR står for Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer, og er en række retningslinjer som udarbejdes og løbende justeres af Statens Serum Institut. Retningslinjerne bygger på den nyeste og bedste forskning indenfor hygiejne og smitteforebyggelse, og Mondus følger udviklingen af NIR tæt.

Rengøring handler nemlig om mere end at fjerne synligt skidt og snavs. Smitsomme partikler kan sjældent ses med det blotte øje, og derfor kan man let snyde sig selv, hvis man fokuserer på udseendet. Hyppig rengøring og desinfektion er den eneste måde man kan sikre, at fælles kontaktflader ikke bliver grobund for smitte på arbejdspladsen.

Vores medarbejdere er uddannet i NIR Rengøring, således at der ikke blot syner rent, men også er det – og på den måde arbejder vi for at du, dine medarbejdere og vores medarbejdere får et godt og sikkert samarbejde.

hygiene and cleaning
hygiene and cleaning

Professionel NIR-rengøring i København og omegn

Mondus tilbyder rengøring efter NIR-standarder i København, Frederiksberg, Roskilde, Hvidovre, Rødovre og på resten af Sjælland. Vi har erfaring med erhvervs-, kontor-, klinik- og håndværkerrengøring.

Derudover leverer vi forbrugsvarer såsom håndsprit, håndsæbe og andre redskaber, som er med til at sikre en høj hygiejne i dagligdagen.

Foruden rengøring tilbyder vi også en række andre services, som alle er med til at sikre et sundt arbejdsmiljø man trives i:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på NIR-rengøring

Øg trygheden på din arbejdsplads med NIR-rengøring

For at sikre størst mulig tryghed følger vi derfor de nyeste retningslinjer for de mest effektive og hygiejniske metoder hvad angår rengøring. På den måde sikrer vi både dig, dine medarbejdere og dine kunder/klienter/patienter bedst.

Rengøring og service i høj kvalitet!
Vi lever af tilfredse kunder!
Vi har altid kunden i fokus!