- Hygiejne med et smil

Miljø og socialt ansvar

Fokus på miljøvenlig rengøring

Hos Mondus er vi meget opmærksomme på, at rengøring ikke kun skal gøres grundigt, den skal også være grøn. Rengøring er ikke det der er mest fokus på, når man taler om grøn omstilling, men vi forsøger i videst muligt omfang at mindske det aftryk erhvervsrengøring kan have på miljøet. Derfor bruger vi ikke ”alt-mulig-klude”, som afgiver store mængder mikroplast ved brug. Vi bruger udelukkende mikrofibre klude, som er de mest miljøvenlige klude på nuværende tidspunkt.

Miljøvenlige hygiejne og rengøringsmidler

De rengøringsmidler vi bruger, er af mærket KIEHL. Det er en tysk producent, og de fleste af deres produkter har enten svanemærket eller EU-blomsten. For os betyder det, at ca. 75% af den kemi vi bruger har et af de to miljøcertificeringer.


Det er ikke kun i deres produkter KIEHL har den grønne førertrøje på – den grønne omstilling går igennem hele deres værdikæde, som man kan læse mere om ved at downloade brochuren her.

Foruden rengøring leverer vi også hygiejne og forbrugsartikler til vores kunder. Det er alt til toilet, opvaskemaskine m.m. Alle vores forbrugsvares kan fås med miljømærke.

 

Miljøvenlig pakning

Et grønt samarbejde med imødekommende service

Vi udfører hygiejne- og rengøringsopgaver i hele københavnsområdet. Opgaverne varetages på bl.a. byggepladser, kontorer, kantiner, plejecentre. Foruden rengøringsprodukterne kan omgivelser og inventar også være en faktor i at bestemme miljøpåvirkningen af rengøringen. Vi tager gerne en snak om, hvilke muligheder og i hvilket omfang vi kan udføre så miljøvenlig en service som muligt.

Rengøring og service i høj kvalitet!
Vi lever af tilfredse kunder!
Vi har altid kunden i fokus!