- Hygiejne med et smil

Erhvervsrengøring

erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn

Med Mondus får du en serviceleverandør, som har specialiseret sig indenfor hygiejneoptimeret erhvervsrengøring. Gennem de seneste ti år har vi effektiviseret vores arbejdsprocesser ud fra et mål om højeste hygiejnestandard, og vi har uddannet vores personale i NIR-rengøring. Det betyder, at vi kan tilbyde erhvervsrengøring, der både fjerner synligt og usynligt skidt og snavs, så I kan få et sundere arbejdsmiljø.

Vi kan håndtere rengøringen indenfor flere forskellige erhverv. Stort set alle har kontorlokaler, men derudover klarer vi også rengøringen i restauranter, kantiner, fællesarealer, diverse produktioner og institutioner.

Rent geografisk tilbyder vi erhvervsrengøring i København og i de omliggende kommuner bl.a. Frederiksberg, Lyngby, Hvidovre, Rødovre, Glostrup m.fl.

Fleksibel erhvervsrengøring i hovedstadsområdet

Du kan bestille en bred vifte af serviceopgaver hos os, hvad end det er til store kontorhoteller, institutioner, foreninger eller mindre kontorer:

I samarbejde med os kan vi sammensætte en pakke, med de services der opfylder jeres behov. Vi står til enhver tid klar til at vejlede dig om, hvad pakken skal indeholde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Miljøvenlig Erhvervsrengøring

Et godt miljø er et grønt miljø. Minimum 75% af den kemi vi bruger til erhvervsrengøring har enten Svanemærket eller EU’s eco-blomst. Det er resultatet af en længere og vedvarende proces, der er drevet af ønsket om en bæredygtig verden.

Vi arbejder fortsat med at lave tiltag, der kan gøres vores serviceydelser endnu mere miljøvenlige. Bl.a. kan vi nu tilbyde alle vores forbrugsvarer med miljømærke.

Den grønne omstilling er også vigtig for mange af vores kunder. Derfor har vi i flere tilfælde og i samarbejde med hver enkelt kunde, udviklet skræddersyede tilpasninger, der sikrer en gangbar grøn løsning på deres rengøring.

Smiley på jobbet – vores løbende kvalitetssikring foruden egenkontrol

Da vi ofte gør rent uden for åbnings- og kontortid, har vi udviklet vores egen smiley-ordning. Den fungerer sådan, at vi med regelmæssige mellemrum stiller en lille hilsen, som vi kalder et Smiley-kort, på alle skriveborde, så de ansatte kan give ros eller ris. Det giver en åben og direkte dialog, og sikrer dig en tilfredsstillende indsats – også på længere sigt.

Rengøring og service i høj kvalitet!
Vi lever af tilfredse kunder!
Vi har altid kunden i fokus!